Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 18, 2006, 9:24 AM   #1
Junior Member
 
bassithound's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Default

So far I am very happy with the camera.

Here are two samples, indoors, iso 400, no flash, under office flourescent light:

http://homepage.mac.com/davidpoe/images/P3170022.jpg
http://homepage.mac.com/davidpoe/images/P3170024.jpg

Through glass, using the through glass setting, ISO 100 shutter 1/30:

http://homepage.mac.com/davidpoe/images/P3160011.jpg

Close up using macro mode, outdoors:

http://homepage.mac.com/davidpoe/images/P3170031.jpg

Email me with any questions.
Thanks
Dave


bassithound is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 18, 2006, 11:12 AM   #2
Senior Member
 
mtclimber's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon, USA
Posts: 18,143
Default

Dave-

Many thanks! The indoor shots were just perfect. There was no exif data attached to the photo, but I am assuming they were taken at ISO 400. It looks like you have yourself a great little camera.

MT
mtclimber is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2006, 11:29 AM   #3
Junior Member
 
bassithound's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 24
Default

MT,
The office shots are at 400, how do you attach the data to the photo?
Dave
bassithound is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2006, 4:45 PM   #4
Senior Member
 
mtclimber's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon, USA
Posts: 18,143
Default

Dave

It is usually attached automatically. I am not sure but perhaps iPhoto strips it off.

MT
mtclimber is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:28 AM.