Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Olympus

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 11, 2003, 11:06 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 1
Default Olympus Stylus 300, No Power!!!!!

1 week old and under 100 shots made and a comlete power out, Both of my batteries have full charge but no action from the camera, any ideas?
kuijt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 12, 2003, 8:35 AM   #2
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 40
Default

at risk of stating the obvious, it's probably/hopefully just a bad/severed connection somewhere along the power line? anyhow this is probably something that you'd have to take back to the store to get checked out. hope all turns out well.
somynex is offline   Reply With Quote
Old May 12, 2003, 10:55 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 3,585
Default

kuijt

I had an older Olympus that died on me. I removed the batteries and left them out for about 30 minutes and then it worked. Never a problem with camera again. If that will not resolve the problem, I would return the camera.
gibsonpd3620 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:03 AM.