Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Panasonic / Leica dSLR

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 25, 2007, 1:52 AM   #1
Junior Member
 
kshapero's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default

Can RAW only be recorded on the L1?:idea:
kshapero is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 25, 2007, 2:33 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,066
Default

no its RAW or jpeg
further to that
it can offer frame sizes of 4x3, 3x2 or 16x9

Riley
Rriley is offline   Reply With Quote
Old Mar 25, 2007, 10:15 AM   #3
Junior Member
 
kshapero's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 8
Default

Are you sure? I can only get JPEG or RAW and JPEG at the same time. How do I record only RAW?
kshapero is offline   Reply With Quote
Old Mar 25, 2007, 10:25 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,066
Default

i dont have the camera so assert for yourself
when it shoots RAW, you get the RAW file and a small thumbnail jpeg to aid processing

i read this here

http://www.cameralabs.com/reviews/Pa...L1/index.shtml

Testing Notes
We tested a final production Lumix L1 running the latest v1.1 firmware, quoted as resolving widely publicised issues including shooting while RAW data is being recorded to the card. Following our convention of using default factory and best quality JPEG settings to test camera bodies unless otherwise stated, the L1 was set Large SuperFine quality, ......


hence, RAW and jpeg formats are available

Riley

Rriley is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:36 AM.