Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 24, 2007, 4:00 PM   #1
Senior Member
 
ckthegreek's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 147
Default


ckthegreek is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 25, 2007, 2:03 PM   #2
Senior Member
 
robass's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 190
Default

hey ck , what equipment and what setings were you using ?
robass is offline   Reply With Quote
Old Feb 25, 2007, 3:57 PM   #3
Senior Member
 
ckthegreek's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 147
Default

Here's the original. It was cropped and adjusted.



The original settings were:
Camera Make Panasonic Camera Model DMC-FZ20 Exposure Time [sup]10[/sup]/[sub]3200[/sub]s F-Stop f4.0 ISO Speed 200 Focal Length 67.3mm Date Taken Jul 05, 2006 at 11:09 pm Date Digitized Jul 05, 2006 at 12:08 pm EXIF Date Jul 05, 2006 at 12:08 pm
ckthegreek is offline   Reply With Quote
Old Feb 26, 2007, 1:40 AM   #4
Senior Member
 
robass's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 190
Default

wow , thanks for sharing . I'M suprised you managed to get the frozen look with such a slow shutter speed 320th of a second , maybe the iso200 helped a bit .
robass is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:14 AM.