Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 24, 2007, 6:11 PM   #1
Senior Member
 
happy_peasant's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,048
Default

I am just being curious here. Lately when I load a topic or reply to one, the browser window tab at the top of the page keeps saying loading as though it is sending the page. While that is happening I can go to the forum in a new browser window and see that the topic I posted has been entered into the forum. Like my reply to Ted's Dragonfly. That tab still says loading as I write this, even though the reply I made is visible on the screen. Does anyone know why this would happen? Is this a problem I should mention to someone?
Thanks,
Steve
happy_peasant is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 24, 2007, 6:32 PM   #2
Senior Member
 
tcook's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,703
Default

That happens to me sometimes too. What I have found to do is hit the refresh tab on my browser and it then finishes. I thought it was just something with my internet connection.
tcook is offline   Reply With Quote
Old Jun 24, 2007, 9:23 PM   #3
Senior Member
 
bayourebel's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,561
Default

And I have found the same as Ted, that if after a few seconds, you can refresh and your post is there. Before I started doing that I was having repeat posts.
bayourebel is offline   Reply With Quote
Old Jun 24, 2007, 10:40 PM   #4
Senior Member
 
happy_peasant's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,048
Default

Thanks for responses gentlemen. I think I have done that but will send this and try it and then edit this to report results.

Edit. The Internet must know I am watching it. I hit send after writing above and it appeared as a completed post in less then a second.
happy_peasant is offline   Reply With Quote
Old Jun 25, 2007, 2:55 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 828
Default

It's been happening a lot since the forums were rebuilt several weeks ago.

People not aware of it are making a lot of duplicate posts.

Probably nothing we users can do about it — it wll need to be fixed at the server end.
Idle is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:40 AM.