Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 6, 2009, 2:09 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default

camera: panasonic dmc-tz5

when i record video on the highest quality, every 5-10 seconds, there is a blurry horizontal line that runsdown the screen

i'm using a panasonic 4 gig sdhc card that writes/reads at 20mb/s

any advice?


ccsquinty is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 6, 2009, 5:12 PM   #2
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

I've not experienced that however it is really sensitive to bright lights/sun etc. So to confirm it does this even if you point is away from the sun but in a well lit scene?
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old Jan 7, 2009, 3:06 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default

ok, i figured out the problem isn't the video itself...

it was the software i was playing it with....media player classic...i guess it doesn't like quicktime files...

cuz i played the video using nero showtime and i don't see the horizontal colourless line running down the screen.

ccsquinty is offline   Reply With Quote
Old Jan 7, 2009, 4:58 AM   #4
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

That's good news and I didn't eve know that media player would open quicktime, you learn something every day
Mark1616 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.