Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 20, 2011, 8:05 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default camera taking 2 photos each time

I have a Panasonic Lumix FZ10 on automode.

Lately the camera has been taking 2 of each photo.

Cant figure from the handbook why that is. Can anyone help. Going on a
special trip to see the puffins tomorrow so need to fix this

TIA

Eve
Eve00675 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 20, 2011, 8:19 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 2
Default

Ok discovered answer for myself by trial and error. There is a burst mode button which if pressed, stays switched on for any number of shots. This is placed near the photo press button and I can only assume someone who borrowed the camera pressed it by mistake

Didnt realise burst mode would stay switched on to multiple photos everytime you switch the camera on. Will save myself some camera card space.
Eve00675 is offline   Reply With Quote
Old May 20, 2011, 11:22 AM   #3
csa
Senior Member
 
csa's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Montana
Posts: 1,539
Default

That's good information to know; thanks for posting this!
__________________
Carol

~Pentax K10D~
~FZ40~
csa is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:11 AM.