Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 13, 2012, 6:13 PM   #1
Senior Member
 
Forzahibs's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Glenrothes Fife Scotland
Posts: 367
Default Fz-38

Why can't i get auto review on the lcd after taking a pic to operate ?
__________________
Pentax K-r & Panasonic Fz-72 http://www.flickr.com/photos/darren_healy/
Forzahibs is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 13, 2012, 9:37 PM   #2
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Connecticut
Posts: 37
Default

may be you turned it off accidentally. Check under options. I turned off mine.
peruchox is offline   Reply With Quote
Old Jul 14, 2012, 3:52 AM   #3
Senior Member
 
Forzahibs's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Glenrothes Fife Scotland
Posts: 367
Default

Quote:
Originally Posted by peruchox View Post
may be you turned it off accidentally. Check under options. I turned off mine.
I have play on lcd - on and auto review - 2 secs
__________________
Pentax K-r & Panasonic Fz-72 http://www.flickr.com/photos/darren_healy/
Forzahibs is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 1:06 PM   #4
Senior Member
 
Forzahibs's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Glenrothes Fife Scotland
Posts: 367
Default

Anyone else any ideas on this ? Not the end of the world just a bit annoying
__________________
Pentax K-r & Panasonic Fz-72 http://www.flickr.com/photos/darren_healy/
Forzahibs is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 1:15 PM   #5
Senior Member
 
jjdog2's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Southeastern Ohio
Posts: 6,384
Default

Did you try a reset on the camera?

jj
__________________
Comments and suggestions for improvement welcome and appreciated.
jjdog2 is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 1:22 PM   #6
Senior Member
 
Forzahibs's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Glenrothes Fife Scotland
Posts: 367
Default

Quote:
Originally Posted by jjdog2 View Post
Did you try a reset on the camera?

jj
I did that as soon as i got the camera home so i could start from scratch that's why i was surprised that pics don't show

Are "play on lcd" and the time the only relevant settings ?
__________________
Pentax K-r & Panasonic Fz-72 http://www.flickr.com/photos/darren_healy/
Forzahibs is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 1:29 PM   #7
Senior Member
 
jjdog2's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Southeastern Ohio
Posts: 6,384
Default

That's the only ones I can think of. Is this a used camera?

jj
__________________
Comments and suggestions for improvement welcome and appreciated.
jjdog2 is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 2:16 PM   #8
Senior Member
 
Forzahibs's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Glenrothes Fife Scotland
Posts: 367
Default

Quote:
Originally Posted by jjdog2 View Post
That's the only ones I can think of. Is this a used camera?

jj
Yes it is
__________________
Pentax K-r & Panasonic Fz-72 http://www.flickr.com/photos/darren_healy/
Forzahibs is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 2:38 PM   #9
Senior Member
 
jjdog2's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Southeastern Ohio
Posts: 6,384
Default

Does it show the image in Rec mode if you press the down arrow?

jj
__________________
Comments and suggestions for improvement welcome and appreciated.
jjdog2 is offline   Reply With Quote
Old Jul 17, 2012, 2:39 PM   #10
Member
 
Join Date: Jun 2012
Location: Connecticut
Posts: 37
Default

This is odd. I wonder if the setup is global or specific for the PASM mode you are in ?
__________________
Panny FZ35
peruchox is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:16 PM.