Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 21, 2005, 12:22 PM   #1
Senior Member
 
trus's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 190
Default

Sometimes when I try to see the pages I can't and I don't know why this happens. Has anyonethe same problem? I get something like this:

se ‹ì-mª¡´ø"Å5ÍCý)ñCöª˜îy!-iFcXæ²j.žc‡%£Î @¥!Üh܏¡1|Ùî0%ƒìä ȺËññn÷[email protected].É*¡–‹•lh¬Ö™ÍŽ³ ó@ÃÖÖæšâï÷µ„UñÎ~SÜЫ}ËJ 4ö]f…i'r2›éˆ<^õÑôÞs'"V#W&÷„FU {Ÿ"',UELÛ³J‡òÍ×âoPªŒ.YȾ ø*Ù>‘KZQåëÞÉMèÛî°¤ZüFÀv¶‚R** éá³*|6ÓåÍ'L:¡™Î±VþEÚ®âdS­^As" 97 ¶•G»Å@¥4¥ÙÞ˜ø­¢t'ÀYrÌm·¡¥Ú h)ëᨡ·½A;qÍå÷ö‡Ò/£Ùi ‘B؝âÃåmÉ8¿évŒMö¤Ávjì»ÜvDâ©› Í´_ˆDSbå»c8Ò­X¥ ۷躂h„~i'·ØÁ6«%Z„d,ãfÿJN u3œQþYòÀÈb/ ‰i­"ÈôþtY9î+l×$õ•0ïdŽÈ">5Ô.kÑ ksÌËŽÒx׳Çâ7°5—··ÿ8<ȧ»k,} ·]ب¸¹P‰pWpè¼}Ðð¨žmpl÷n¦¡o:< +Ÿ3¾Â¸CJ¶¥·*B*ÙOL"v-ÉîâŽóζÞ"0…ˆÃ`ºŽš*Å´káŒõ Q.ªoÙã kDð>ça =pb[áÈØfñýHP| *&¥ãôCéåïvµ‘{`‹ä /Îÿ.?çûœ_HkZ6®ßbw}¬¦ïýØSêžÎð ^Y°<°êïIo ä.6æ`¬'æ<¿x+ð¯# Û…bU¾³0+ó«TÇO+°YM¹Ê„B8ºq¸ä* ¾'ƒ|o3}Óÿ^N· R+ä@Ÿ "×eIû÷LÜ*f¦™!Óܐx‘PýÒÖ+îÃb¢m q#Ç™£€ó5œÃ5Xqª *6æBT3"-H$‡i›X¦ÏbÑ2Êi"{ºoº¸çƒ(Z°8 Nœ‚–ú‰IB#0'¾ ¶rˆ"*ÛÈÞ­&ñx€²"¸u`W…swz â,ÙÌ:*iõ*š©@ªaæ¬YI#O3¥K_¸ )õÑÓ¦ÁŽ/ ÎÖ¦¶´qÜî¾aÝvÃØ]ÔôÀÕ*ÁNÎZ77 Ã"^ä*AÂ1˜l€ö…Z!ÚÜȇ31Cô*$ }?'ÚD [!D*ƒRöÀ~ë®DŒÀŸC³¯øZ ¸¥‰ò¬@?f OÎsÏ®u2²‹ÖTGŸêƒrÀˆ‚"
trus is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 21, 2005, 12:24 PM   #2
Senior Member
 
suze's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,338
Default

Nope - never!
suze is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 12:59 PM   #3
Senior Member
 
Ian48Harry's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Berkshire, England
Posts: 139
Default

Nor me.

Ian
Ian48Harry is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 1:14 PM   #4
Senior Member
 
nooner's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,452
Default

I have. I think the server is was in the midlle of something when you hit it. When I fefresh the page it comes back normal. Don't ask me why.:?
nooner is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 4:26 PM   #5
Senior Member
 
jer1ivp's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 335
Default

On occasion I see something similar. If I go to "View" on the menu bar, then "Encoding" then try a different one it takes care of it. Don't know what causes it though.
jer1ivp is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 7:26 PM   #6
Senior Member
 
NickTrop's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,249
Default

The server MUST be destroyed!
NickTrop is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 7:29 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 549
Default

I get the same message when I try to get anapple pie with my order.
shotgunbride is offline   Reply With Quote
Old Mar 21, 2005, 8:30 PM   #8
Senior Member
 
jazzmaster221's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 538
Default

Thats japanese..change the language to english
jazzmaster221 is offline   Reply With Quote
Old Mar 22, 2005, 9:28 PM   #9
Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 18
Default

You must be on a PC! Get a Mac, Mac!:blah:
MLukaHot is offline   Reply With Quote
Old Mar 22, 2005, 9:37 PM   #10
Senior Member
 
Hazzarbone's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 355
Default

What!!!!! MacDonalds ain't gonna fix that problem.....Hungry Jacks might.....all jokes aside...refresh or do what jer1ivp suggested
Hazzarbone is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.