Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 24, 2005, 1:04 PM   #11
Senior Member
 
suze's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,338
Default

Thanks everyone.

I'm not sure what the problem iss_xyz. I have the same trouble with one of Max Pain's posts. :?

Beernutz - The only pp done was crop, auto levels and 35% USM
suze is offline   Reply With Quote
Old Apr 24, 2005, 1:22 PM   #12
Senior Member
 
HarjTT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4,534
Default

Suze

Love the first and esp the last one as its compeletly different and not something that I would have taken.

:|:|:|

Harj

HarjTT is offline   Reply With Quote
Old Apr 24, 2005, 6:58 PM   #13
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 17
Default

Hi Suze!

Like them all (1st fav.) How did they do on the Challenge?
Thanks for your comments on my Gallery.
Hasta luego!
Olebrat.
olebrat is offline   Reply With Quote
Old Apr 24, 2005, 7:06 PM   #14
Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 59
Default

Ian48Harry wrote:
Quote:
Try adding www so that it reads:

http://www.-suze-.smugmug.com/photos/20310086-M.jpg etc.
Same deal - can't resolve the domain, and neither via nslookup or ping <shrug>.

Bummer!
s_xyzzy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:56 AM.