Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old May 16, 2005, 4:31 PM   #1
Senior Member
 
Austintatious's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 187
Default

I hope someone can help with this.
I reformated the Panasonic SD card in the camera. Never needed to untill recently. Now there is no longer any f stop or shutter speed or battery indicator or any other info on the LCD screen. Only thing still showing is the metering target. When you go into the menu you can still select P or A or S.
It's all still working, just does not show on LCD. Makes it hard to use these features of the upgrade.When you look at photos in the review mode all the exif info does show on the screen.
Should I try to reinstall the upgrade? Don't want to hurt it. I even hit the reset in menu to take the camera back to factory settings. Still the same.
I want my Baby back the way it was:!: Help !

Thanks,
Charles
Austintatious is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old May 16, 2005, 5:28 PM   #2
Senior Member
 
trooplewis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 578
Default

Sounds like a normal function of the "Display" button. With the camera on , push Display a couple of times and it should toggle thru to the screen you are referring to.
trooplewis is offline   Reply With Quote
Old May 16, 2005, 5:33 PM   #3
Senior Member
 
Austintatious's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 187
Default

By Jove !!

I think that's done it :!::!::!::!:

Thank you:G
Austintatious is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:48 PM.