Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 8, 2005, 8:37 AM   #11
Senior Member
 
jussiuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 719
Default

This is really weirding me out....I just can't see any circles anywhere in the pics.....
How can I correct something I can't see?
I have also largeish print of it done at jessops photography store (I did about 200 of my Japan pics there) and there is nothing on them. So I am stumped. :?:
jussiuk is offline   Reply With Quote
Old Jun 8, 2005, 10:10 PM   #12
Member
 
David C's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 98
Default

It would almost certainly be some lens flair - the shot being taken under bright conditions. It would not be highly apparent when printed, since the colour and contrast shift is fairly slight - but it should be readily visible on screen (unless the monitor brightness is set too low perhaps?)
David C is offline   Reply With Quote
Old Jun 9, 2005, 8:31 AM   #13
Senior Member
 
jussiuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 719
Default

I checked my monitor brightness and it was set in the middle as in factory set...I moved the slider up higher and yes....I can see it now!
It must be lens flair then as i can nto see any other reason...I was not using the hood as i had problems with it previously (now corrected thankfully)
Thanks for all for pointing this out.
It does not however spoil the pic in print thankfully!
jussiuk is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:36 PM.