Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 21, 2005, 10:23 AM   #1
Senior Member
 
tcook's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,703
Default

Since this site was upgraded sometime ago I am still unable to do some of the things I could do before. The biggest problem is, I can no longer cut/copy and paste anything into this message box. I tried to copy and paste a link to information on the Mendenhall Glacier with my pictures and could not.
Also, sometimes when I am viewing a topic and try to back up to the Panasonic home page I can't and I have to go to the main home page and then back to the Panasonic home page.
I am using Mozilla Firefox browser.
What am I doing wrong and is anyone else having problems?
tcook is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 21, 2005, 12:45 PM   #2
Senior Member
 
fmoore's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,116
Default

I'm using MS IE 6.0 and have experienced no problems since the change.
fmoore is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2005, 12:56 PM   #3
Senior Member
 
HarjTT's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 4,535
Default

TC

Ive always used firefox since I joined and although there was a couple of minor problems afetr the chaneg its been fine since - except on my mac it take a while before a reply text box changes from black to white and if I copy and paste text into a reply it sometimes dissapears in the post as it remains black instead of white text on black background.

HarjTT

:?
HarjTT is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2005, 2:40 PM   #4
Senior Member
 
Austintatious's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 187
Default

If you are a Mac user ( I am ) this forum does not work well with Safari. You will need to use a different browser. Explorer seems to work ok as does Firefox.:G
Austintatious is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2005, 3:42 PM   #5
Senior Member
 
jussiuk's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 719
Default

I can't copy and paste to this forum either using the usual right click..however I can by selecting paste in edit top left of browser.
I am using firefox.
jussiuk is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2005, 4:13 PM   #6
Senior Member
 
tcook's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,703
Default

Thanks, that solved my problem. I was using right click.

jussiuk wrote:
Quote:
I can't copy and paste to this forum either using the usual right click..however I can by selecting paste in edit top left of browser.
I am using firefox.
tcook is offline   Reply With Quote
Old Sep 21, 2005, 10:56 PM   #7
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 828
Default

Quote:
I am using Mozilla Firefox browser.
What am I doing wrong and is anyone else having problems?
You can also select (with mouse or keyboard) and then Ctrl C to copy and Ctrl V to paste.

Works fine for me.
Idle is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2006, 12:21 PM   #8
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 243
Default

There are DEFINETLY problems with this board when, replying, posting, copy paste etc.

I don't know what the problem is but its the worst message board software I have ever seen.
videosilva is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2006, 12:57 PM   #9
Senior Member
 
fmoore's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,116
Default

"There are DEFINETLY problems with this board when, replying, posting, copy paste etc.

I don't know what the problem is but its the worst message board software I have ever seen."


I DEFINETLY hadNO problem whatsoverreplying , posting,or copying and pasting the above. Except for the occassional BACKGOUND, blah,blah, blah nonsense, this message board seems to run pretty well, IMO. It is one of the few that allows for uploading and posting pics directly off thecomputer and it has the Edit function, which comes in quite handy (particularly for removing the BACKGOUND, blah,blah, blah nonsense - which was again copied and pasted). I could do without the wasted space for thesilly emoticons, but, different strokes for different folks.
fmoore is offline   Reply With Quote
Old Feb 14, 2006, 2:47 PM   #10
Senior Member
 
squirl033's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 6,720
Default

videosilva wrote:
Quote:
There are DEFINETLY problems with this board when, replying, posting, copy paste etc.

I don't know what the problem is but its the worst message board software I have ever seen.
i guess you haven't seen the bad ones... this one works pretty well for the most part. i have no trouble at all with it.
squirl033 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.