Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 26, 2005, 12:31 AM   #1
spy
Senior Member
 
spy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,129
Default

Camera set to Manual Mode, tripod, satration/contrast/sharpness/noise reduction set to "high", WB auto.
Attached Images
 
spy is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 26, 2005, 12:32 AM   #2
spy
Senior Member
 
spy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,129
Default

#2
Attached Images
 
spy is offline   Reply With Quote
Old Oct 26, 2005, 5:56 AM   #3
Senior Member
 
Narmer's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,813
Default

Cool shots Spy

But did you set OIS to OFF in the First shot?
I tell this because the focus area seems micro-moved, which is strange if you have used a tripod.

So either the Gtr was slightly moving or the OIS caused that.

(Or possibly you focussed on the yamaha mark and the foreground key is already softly out of focus ?)

Narmer is offline   Reply With Quote
Old Oct 26, 2005, 10:39 AM   #4
spy
Senior Member
 
spy's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,129
Default

All these shots aretaken ona tripod for low light situtations and the settings fo the camera are:

ISO - 200, WB- Auto, Col. Effects - Off, Picture Adj. - All High

I focused straight on the closest tuning peg.

Does this help?

Kevin
spy is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:21 AM.