Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 14, 2005, 8:00 PM   #1
Junior Member
 
inuit's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default

FZ30
Aperture Priority
ISO 100
Shutter 1/800
Aperture 3.7
Focal Length 88.80mm
UV Haze Filter


inuit is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 15, 2005, 2:00 AM   #2
Senior Member
 
Ian48Harry's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Berkshire, England
Posts: 139
Default

inuit:

You might need to attach the picture directly - your ImageStation account does not always allow non-registered users to see the shot.


Good camouflage those guys!



Ian48Harry is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2005, 7:47 AM   #3
Junior Member
 
inuit's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default

Thanks, I found that the problem is the forum software does not like the extension of jpg.orig.jpg. Image Station adds this extension to the original image uploaded to it. In this case the image in the Image Station album has a size of 450 x 338 with a .jpg extension. I clicked on the image in the album and then "view original image" and tried posting that image which has a size of 800 x 600 and an extension of jpg.orig.jpg.
inuit is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:12 AM.