Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 18, 2006, 1:52 AM   #11
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 1,724
Default

digcamfan wrote:
Quote:
Ha, ha. Leberwurstsaft.

Yeah, I did read the manual!

But it was that other wheel!!!



You live, you learn...(hopefully ).

Digcamfan
Beauty!!! Love it. Way to go...this means we both have the same cam now. I'll bet there was indeed a furrow in your brow for a while. Now then, lets see what you're looking at with that wheel. Post us a few! Best regards, hope you have as much fun with the 30 as I do...

KennethD
KENNETHD is offline   Reply With Quote
Old Jan 18, 2006, 2:48 PM   #12
Senior Member
 
digcamfan's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,422
Default

Hey, Kenneth...

Check out these URLs.

http://www.stevesforums.com/forums/v...amp;forum_id=8

http://www.stevesforums.com/forums/v...amp;forum_id=8

http://www.stevesforums.com/forums/v...amp;forum_id=8

http://www.stevesforums.com/forums/v...mp;forum_id=23

Happy shooting! :-)

Digcamfan
digcamfan is offline   Reply With Quote
Old Jan 28, 2006, 1:41 AM   #13
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 4
Default

Hi,

I have a similar problem with my fz30, when I turn the front wheel when in playback mode, Iit will not give me thumbnails view. Does anyone have this problem?

Phill.
Phill Down Under is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:54 PM.