Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Panasonic / Leica

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 3, 2006, 10:26 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Default

As a complete newbie to a FZ20 camera I am trying to get to grips with the Operating Instructions. For some reason and I am sure is must it be an error on my part, I find the Auto Review greyed out and am unable create a setting. Please can someone help. Thanks Charlie
casarticus is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 3, 2006, 10:32 AM   #2
Senior Member
 
fmoore's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 2,116
Default

Auto Reveiw is grayed out if the mode dial is set to Motion Picture. Otherwise it should work.
fmoore is offline   Reply With Quote
Old Mar 3, 2006, 11:31 AM   #3
Senior Member
 
genece's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 2,111
Default

Lots of things turn off the auto preview option, including burst mode.
genece is offline   Reply With Quote
Old Mar 3, 2006, 12:06 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5
Default

Thank you guys for taking the time in answering. I couldn't solve the problem but have done a complete reset and that has solved it. Thanks anyway Charlie
casarticus is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:53 PM.