Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 8, 2007, 2:49 AM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 692
Default

I don't know if it is my imagination, but since Pentax returned my camera's K10D's and since my firmware update, it seems that my exposures are better. They don't seem as underexposed...

However...I have a feeling, that rather than expressing certain defaults in a system and stating that they will be solving them as a firmware update, companies address these problems without any form of communication to the public and they disappear as if they never happened in the first place, so new users never even knew they existed as an issue.
Attached Images
 
benjikan is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 8, 2007, 4:00 AM   #2
Senior Member
 
Hayward's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,318
Default

Then again there are companies (like C) not even admitting any problems with ANYTHING.

Pentax 10D released in late Nov.... now SECOND update to firmware... that is pretty remarkable....my original C Rebel 300D never has...unless you want t count the HACKED makiking it much a C10D... same firmware with one bit switched... THE 10 SOFTWARE stuff WORKED (like 3200 ISO and mirror lock up) JUST NOT THE HARDWARE DEPENDENT STUFF.

That a user never looks for it of even pays attention.... That is Pentax's fault???


Hayward is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:11 AM.