Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 23, 2008, 7:22 PM   #1
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

I was going through some pix I took awhile back, I don't think I posted this one. I thought it turned out pretty nice. strait from camra, no crop, no PP.


GW:bye:

Goldwinger is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 23, 2008, 7:42 PM   #2
Senior Member
 
Wingman's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hebron, Kentucky (northern Kentucky/Greater Cincinnati):KCVG
Posts: 4,322
Default

Real beauties..both the subject and the photograph! What lens?
Wingman is offline   Reply With Quote
Old Nov 24, 2008, 7:36 PM   #3
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

ljelpee wrote:
Quote:
Real beauties..both the subject and the photograph! What lens?
Hey jelpe,
thanks for the compliment.
I'm not positive but I think it was the pentax-A 50mm with the 2X tc.

GW:bye:
Goldwinger is offline   Reply With Quote
Old Nov 24, 2008, 9:16 PM   #4
Senior Member
 
nhmom's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Southern New Hampshire
Posts: 5,202
Default

Very nice, GW. I like it.

Am I seeing double or are both photos the same?

Patty
nhmom is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 8:24 AM   #5
Senior Member
 
tacticdesigns's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 998
Default

Very nice!

Really nice contrast in colours. Really makes it jump off the screen!

Take care,
Glen

tacticdesigns is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 4:32 PM   #6
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

nhmom wrote:
Quote:
Very nice, GW. I like it.

Am I seeing double or are both photos the same?

Patty
well Patty,if you're seeing two pix it's because on my screen I don't see any, no really. I don't know what happened. I just loaded the program called "photome" so I could view the EXIF file but, when I clicked on the image, it disappeared! So I tried editing my post and added the picture again but, still can't see it on my screen. several other post I made also disappeared from my view but, others can see them. :-? not sure what to do but, I'm going to try and delete the whole thing and redo it, maybe that will work.:?
Goldwinger is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 4:54 PM   #7
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

OK, I just switched to Internet Explorer and it's working fine. now all I have to do is find out what happened in Firefox!:?

GW:bye:
Goldwinger is offline   Reply With Quote
Old Nov 25, 2008, 4:56 PM   #8
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

Thank you Glen, I appreciate the kind words!

GW:bye:
Goldwinger is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2008, 12:49 AM   #9
Senior Member
 
Rodney9's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Yeronga, Brisbane, Queensland, Australia
Posts: 3,518
Default

Very pretty and well taken.
Rodney9 is offline   Reply With Quote
Old Nov 27, 2008, 12:41 PM   #10
Senior Member
 
Goldwinger's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Winter Haven, Florida
Posts: 6,515
Default

Rodney9 wrote:
Quote:
Very pretty and well taken.
Thank you Rodney,

to be honest, it was just a lucky shot.

GW:bye:
Goldwinger is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:39 AM.