Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital SLR and Interchangeable Lens Cameras > Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 18, 2005, 6:28 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13
Default

Hey Everyone,

Has anyone else had any problems with the on-board flash not popping up when you press the flash button?

I'm having that problem periodically. It makes a little noise as if it were trying to pop up...but it does not pop up.

Curious to see if anyone else has this. Also, i dont think this would affect it...but i've recently upgraded to the newest firmware.


edit : fyi ->im using the ist Ds




dogonwheels is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 20, 2005, 12:12 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 250
Default

Bump
Panzergnome is offline   Reply With Quote
Old Dec 21, 2005, 6:25 AM   #3
Guest
 
Posts: n/a
Default

dog, it sounds like a problem and i'd get it checked out. call pentax then call the nearest repair center..

edit: forgot to say--- take pentaxusa's word on anything with a grain of salt..
  Reply With Quote
Old Dec 21, 2005, 9:24 PM   #4
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 41
Default

robar wrote:
Quote:
edit: forgot to say--- take pentaxusa's word on anything with a grain of salt..
Why do you say this?
mutty is offline   Reply With Quote
Old Dec 22, 2005, 6:31 AM   #5
Guest
 
Posts: n/a
Default

because i've gotten conflicting answers from them..
  Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:28 PM.