Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Pentax

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 4, 2011, 6:07 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: May 2005
Posts: 8
Default Pentax *istD problem

I hope someone can point me in the right direction. I have not used my camera in over 3 months and now when i try to take pictures I can't. WHat i mean is that the camera does not seem to capture the image. If i use the flash the image comes up black and if I take a picture of say a light bulb that is on it looks like a blue flame. I took a picture of the computer monitor and all i saw was a blue screen with grids and streaks. Any help would be really appreciated..


Bob
seashore is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 7, 2011, 12:06 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Bangor,North Wales
Posts: 3,741
Default

Hmm.... that doesn't sound good...
Sensor or processor mischief maybe.... I hope it's something simpler..!
SIMON40 is offline   Reply With Quote
Old Nov 15, 2011, 4:59 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jan 2007
Location: Decatur, GA
Posts: 2,053
Default

send it in for repair or a new one ASAP

dave
Photo 5 is offline   Reply With Quote
Old Dec 6, 2011, 10:35 AM   #4
Senior Member
 
jachol's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: NW. England
Posts: 1,201
Default

You would possibly get more info posting in the Pentax DSLR forum. ... Jack.
jachol is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:44 AM.