Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Pentax

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 12, 2004, 8:09 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default

Hello all
Ive only just joined this board so if i make a mistake please ignore it

I recently purchased an Optio 330R, it was working fine up until last week when it suddenly refused to take any pics. The shutter would not release and it lets out a beep or two when you press the button. Ive tried taking the CF card but it wouldnt work with the in built memory either.............

can anyone help?

Thanks in advance
Username is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 12, 2004, 12:36 PM   #2
Administrator
 
steve's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2,535
Default

Sorry only the obvious answer - send it in for service - it sounds broken. If it does the same with fresh or new batteries, it needs service.
steve is offline   Reply With Quote
Old Oct 12, 2004, 2:45 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2
Default

cheers steve
thats very nice of you

i have got it all packed up and ready to go back to the manufacturer
ta
Username is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:13 PM.