Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Pentax

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 21, 2005, 11:17 PM   #61
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Default

Since the Optio S firmwareis not working for my Optio S4, I emailed Pentax USA asked for a factory firmware, hereis the answer:-

-------------------------------------

Dear Sir/Madam,

Thank you for your enquiry.
At this time there are no firmware updates for the Optio S4.

I hope that your question has been answered to your satisfaction.
Should you have further questions regarding this matter, please do not
hesitate to contact us again.

When replying, please make sure this email is included.

With kind regards,


--------------------------------------


Of course I am not satisfied...:?
T-Lamb is offline   Reply With Quote
Old Dec 22, 2005, 6:35 AM   #62
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Thanks so much T-Lamb for forwarding the fwdc110p.bin driver. Worked like a charm.
jsjjh is offline   Reply With Quote
Old Dec 22, 2005, 9:13 PM   #63
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3
Default

T - Lamb,

Hate to sound like a "me to" but could I bother you to send me a copy of the Optio S firmware fwdc100p.bin? Would sure appreciate it!

TIA

ghilt at [email protected]
ghilt is offline   Reply With Quote
Old Dec 23, 2005, 12:26 AM   #64
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default

Could you make it a third as I am having the same problem [email protected]

thanks
gadget63 is offline   Reply With Quote
Old Dec 23, 2005, 3:41 AM   #65
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Default

Please check this link for the Optio S firmware:-

http://rapidshare.de/files/9676896/fwdc110p.zip.html
T-Lamb is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2005, 3:02 AM   #66
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default

My Optio S gave me the infamous A90 messege on Christmas Eve. This was after 2 years and 7 months of use. I love this camera and so I was very sad when it did not work. After reading this forum, I followed the instructions from Phil using the firmware I found on the new link posted by T-Lamb. IT WORKS!!!!! Thank you so much Phil and T-Lamb! It's like another Christmas present! I'm going to take some pictures now...

dammett
dammett is offline   Reply With Quote
Old Dec 28, 2005, 5:00 PM   #67
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 4
Default

I've posted a copy of the fwdc110p.bin file here.

Nevermind...too big I guess. Sorry!
navic99 is offline   Reply With Quote
Old Dec 29, 2005, 4:54 PM   #68
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Hi all,

Yes, I'm also infected by the "A90" syndrom! Hopefully, you guys seems to have already find a solution to this issue. Thanks to all of you. Unfortunately the link to rapidshare seems not working for free. If someone could find time to put this file somewhere for all pentax optio S customers, it would be great.

Thanks and happy new year,

lperon
lperon92 is offline   Reply With Quote
Old Dec 29, 2005, 8:28 PM   #69
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Default

Hi,

could someone please send me the FW of the Optio S, as the file isn'teither downloadable on the german Pentax sitenor on the other site...

My adress: [email protected]


I'll try then to put the file on my webspace....


Thanks a lot!

micael

micael is offline   Reply With Quote
Old Jan 1, 2006, 5:16 PM   #70
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1
Default

Hi

I am having the same A90 issues.
I have just downloaded the firmware from the 'rapid share'
All you need to do is select the free option (or pay if you wish)

Thanks for posting it
jonpayneus is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:02 PM.