Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > People Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 15, 2003, 4:00 AM   #1
Senior Member
 
Soundengineer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 313
Default how do I attach a photo in this forum to get advice on it?

how do I do that? I do not see that there is an add attachment option at the bottom.
Soundengineer is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 15, 2003, 5:11 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 154
Default

you need some personal webspace

your internet service provider (ISP) may provide you with some

or try lookinga the the little forum called "photo sharing links" and i'm sure there will be a few sites there which my accomodate
davebaird is offline   Reply With Quote
Old Jun 15, 2003, 9:06 AM   #3
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 67
Default

I use Pbase, see below for link. Registration is free, and you get 10mb of webspace, more than adequate for hosting your latest and greatest. I don't think u can link externally to them, so just post the Url for each pic.

Link is www.pbase.com
Photodude is offline   Reply With Quote
Old Jun 15, 2003, 3:12 PM   #4
Moderator
 
selvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,204
Default

If you wish to show the image in your e-mail, you need to get the exact address from pBase. This can be gotten form your pBase address bar as you are viewing the image in pBase. An example is shown below and it begins with http: etc.
If you just want to give the address you simply paste the exact URL address for the image in the e-mail. The step below shows how to paste the image in your e-mail.


When you compose these e-mails to the forum you will note the first line with buttons, one says "Img" that should be clicked just prior to inserting the image address and then just after inserting the image address with the step described below.

The next step which isn't explicitly stated is that you need to add ".jpg" to the image address from pBase. This would be inserted just prior to the last "[img]."

e.g. citing the following between [IMG]'s will give you an icon with the red x in the middle.
"http://www.pbase.com/image/16384858"

However, citing

"http://www.pbase.com/image/16384858.jpg"
between the [IMG]s will give you the picture in your posts. This assumes of course that you are using JPG format. If not, use whatever is the appropriate file extension. Good Luck!

selvin is offline   Reply With Quote
Old Jun 16, 2003, 4:40 PM   #5
Senior Member
 
Soundengineer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 313
Default

<troddles off to get self some webspace>
Soundengineer is offline   Reply With Quote
Old Jun 16, 2003, 5:11 PM   #6
Senior Member
 
Soundengineer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 313
Default

okay...let's see if it works!
Soundengineer is offline   Reply With Quote
Old Jun 16, 2003, 5:11 PM   #7
Senior Member
 
Soundengineer's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 313
Default

um....I guess that is a "no" it doesn't work!
what did I do wrong?
Soundengineer is offline   Reply With Quote
Old Jun 17, 2003, 3:49 AM   #8
Moderator
 
selvin's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 7,204
Default

Soundengineer

Can't figure out why it doesn't work. Let's see if just posting the URL works.

http://www.pbase.com/image/17914721

I just checked and that works.

I just looked at your site and you have only one picture. Don't know if that has something to do with it.

Or, it may be that you aren't a paid customer at pBase yet and for those accounts direct linking may not be an option.
selvin is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:27 AM.