Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > People Photos

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 7, 2009, 11:34 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 195
Default Model on Auto Show

These photos shoots on the auto show last week.


















tiant is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 8, 2009, 12:00 AM   #2
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 2,193
Default

no images?
simple is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 7:33 AM   #3
Senior Member
 
Bynx's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,585
Default

Im betting when we do see pictures those cars wont be by Ford or GM.
Bynx is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 10:18 AM   #4
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 2,193
Default

AH NOW I SEE THEM A NICE SET , were you a official photographer or were the models just quite happy to pose for you?
simple is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 11:03 AM   #5
Senior Member
 
Bynx's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 8,585
Default

Ok why cant I see them?
Bynx is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 11:05 AM   #6
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,397
Default

Quote:
Originally Posted by Bynx View Post
Ok why cant I see them?
No idea and you are missing out on some very pretty ladies

It might be worth clearing your temp Internet files in case it is cached or something.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 11:10 AM   #7
Senior Member
 
Ordo's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: BsAs
Posts: 3,452
Default

I can't see anything but some xici.net logo.
Ordo is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 11:21 AM   #8
Senior Member
 
cwodave's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 220
Default

No images here either
cwodave is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 11:29 AM   #9
Senior Member
 
Join Date: Dec 2008
Location: UK
Posts: 2,193
Default

Quote:
Originally Posted by Ordo View Post
I can't see anything but some xici.net logo.
i had that error this morning but i see them just fine now

one of the images


Last edited by simple; Oct 8, 2009 at 11:43 AM.
simple is offline   Reply With Quote
Old Oct 8, 2009, 12:10 PM   #10
Senior Member
 
hiro1963's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Wisconsin
Posts: 262
Default

She is my type lol.

hiro1963 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:34 PM.