Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Photo Critiques

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 25, 2007, 10:26 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Default

I have a new xti with a Sigma 17-70 and am having a hard time getting good photos. I'm going to post 2 pictures of my dog, one of them turned out pretty good but the other one looking blurry to me. The center looks good but it seems to look blurry on part of her face. Any help or suggestions would be greatly appreciated.
mliebs is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 25, 2007, 10:27 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 6
Default

For some reason the pictue didn't work.
mliebs is offline   Reply With Quote
Old Mar 25, 2007, 6:05 PM   #3
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

Hi and welcome to the forum!

Sorry your lens is not working well, have a look at http://www.stevesforums.com/forums/v...amp;forum_id=9which will give you info on posting photos.

I will have a look at your photos when they are posted and try to help.

Mark.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:33 PM.