Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Photo Critiques

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 23, 2008, 8:41 PM   #1
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 136
Default

Hello, I'm sorry but actually don't know where to ask...\My PM (private messages) have been disabled (I can not use, send or read messages). After the line that reads "Logged in as artmustel" it says "PM DISABLED". Would like to know the reason for this. Thanks!
artmustel is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 23, 2008, 8:58 PM   #2
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

Hi, I don't have admin rights but have pinged a message to JimC who I'm sure can answer this.
Mark1616 is offline   Reply With Quote
Old Oct 23, 2008, 9:01 PM   #3
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

Take a look and see if it's working now. I found a settings anomaly that may have been causing it.

JimC

JimC is offline   Reply With Quote
Old Oct 23, 2008, 9:08 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 136
Default

Yes, it is working now. Thanks, Mark and Jim!
artmustel is offline   Reply With Quote
Old Oct 23, 2008, 9:09 PM   #5
Super Moderator
 
Mark1616's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,452
Default

You're welcome :-)
Mark1616 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:12 AM.