Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Photo Critiques

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Apr 4, 2006, 8:06 PM   #1
Senior Member
 
joeybob's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pittsburgh, Pa.
Posts: 148
Default

Have been toying around with my new D50... This is a 1 second shot, no flash an a white down throw. Used the kit 18 - 55 lens. AV setting at 5.6.
Attached Images
 
joeybob is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Apr 4, 2006, 8:08 PM   #2
Senior Member
 
joeybob's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Pittsburgh, Pa.
Posts: 148
Default

Yes, that is the top of my head near the lens on the phone...
joeybob is offline   Reply With Quote
Old Apr 5, 2006, 8:14 AM   #3
Senior Member
 
shadowlies's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 251
Default

Hi joeybob,

Pic looks a little soft. Did you use a tripod at all? I expect you would have at that speed, which brings me to my next question, did you use a shutter cable or timer becasue if you did not this would account for the softness (just that little bit of camera shake).

I expect it would be easily fixed with a little PS.

Cheers keep posting pics!
shadowlies is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:56 PM.