Go Back   Steve's Digicams Forums > Post Your Photos > Photo Critiques

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 4, 2006, 3:28 PM   #1
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

I forgot to pack my Tripod. So, it was difficult to shoot inside the churches. I had to place the camera on flat surface and use Remotecontrol. So, the angle may not be good enough! I used 50/1.8 for all the shots except the last one.
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 4, 2006, 3:30 PM   #2
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

2
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 3:31 PM   #3
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

3
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 3:31 PM   #4
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

4
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 3:32 PM   #5
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

5
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 3:32 PM   #6
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

6
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 3:35 PM   #7
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 89
Default

7

House from 15-16th century. It was strange to hear that the Couples used to sleep in "Sitting position" I used Sigma18-200 for this.
Attached Images
 
Swedson is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:29 AM.