Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Samsung

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Sep 8, 2007, 6:56 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3
Default

Hello all,

I have a Samsung Digimax S500, My buddy gave me this camera as a gift, So we could take pictures of our Twins (6 months now) and all of a sudden.....

A freind of ours that supposedly knows cameras was playing around with the setting and now its all jacked up!

So here is what is doing.

No Flash - light intensity or source doesnt matter. No flash

Takes a long time for the picture to take. Capture motion.....nope. by the time you have the pic displayed on the viewer ...you have missed the shot.

Sorry I dont know a lot about this (yet) any help would be mutch appreciated.

Thanks
BusaJoe4U is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Sep 9, 2007, 9:00 PM   #2
Administrator
 
Join Date: Jun 2003
Location: Savannah, GA (USA)
Posts: 22,378
Default

Here's a link to a manual for it:

http://www.samsungcamera.com/common/...mp;fg_site=COM

One of the menu choices probably sets it back to factory defaults.

But, it sounds like you just have the flash disabled. One of the controls on the camera will be to toggle your flash mode (it probably looks like a lightning bolt).


JimC is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.