Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Mar 16, 2008, 7:21 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Default

I've been trying to get the video from my HD700 to play on my Xbox360. Gspot shows it as H.264, which I think the Xbox supports, but I get error code 80-C00DF242 when trying to play them. I also used Mp4can2avi, but still no good. Anyone else get it to work?
yardline is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Mar 17, 2008, 7:42 AM   #2
Senior Member
 
Rev2010's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 377
Default

I have an HD1000 not an HD700 but my files play flawlessly in both my XBox360 and PS3. Is your system up to date? Do you have it connected to the internet?



Rev.
Rev2010 is offline   Reply With Quote
Old Mar 17, 2008, 1:18 PM   #3
Senior Member
 
TheTurk's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 259
Default

yeah, the latest xbox firmware must be installed to support MP4 files.
TheTurk is offline   Reply With Quote
Old Mar 17, 2008, 4:53 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4
Default

Here's a 10 second clip off my HD700 at HD-SHQ. Could you try running it through your Xbox360 and see if it plays?

http://download.yousendit.com/569C127939BA5851
yardline is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2008, 7:59 AM   #5
Senior Member
 
Rev2010's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 377
Default

Will do tonight when I get home from work.
Rev2010 is offline   Reply With Quote
Old Mar 18, 2008, 11:29 PM   #6
Junior Member
 
qtrim's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
Default

Thanks. Do you know where I could download an HD1000 native clip, just as it came off the camera?
qtrim is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2008, 7:39 AM   #7
Senior Member
 
Rev2010's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 377
Default

qtrim wrote:
Quote:
Thanks. Do you know where I could download an HD1000 native clip, just as it came off the camera?

LOL, yeah dude... check out my thread:

http://forums.steves-digicams.com/fo...mp;forum_id=27


The bottom of my post has some decent clips. None of them compare though to the fantastic quality of the video clips I took on my recent Cancun trip - excellent HD quality. But being the wife and I are in most of the clips I haven't gotten around to posting them yet -she'd rather I edit us out :roll:


Rev.
Rev2010 is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2008, 7:12 PM   #8
Senior Member
 
Rev2010's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 377
Default

OK, I tried out your video and it plays perfectly fine on my XBox 360.



Rev.
Rev2010 is offline   Reply With Quote
Old Mar 19, 2008, 7:35 PM   #9
Junior Member
 
qtrim's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 18
Default

Well now I'm confused. I have deleted the media update and redownloaded it. I have Dash version 2.0.6683.0.

My other question would be, does your Dash version match mine and are you viewing the videos through the Media Center or the regular Videos section? Also, are you using any transcoding on the fly software on your PC, or just WMP to share to the Xbox. Your help is appreciated.
qtrim is offline   Reply With Quote
Old Mar 20, 2008, 7:51 AM   #10
Senior Member
 
Rev2010's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 377
Default

I'm taking the files directly from the camera, putting them on a USB memory stick, and playing them through the standard "Videos" section in the XBox interface. It shows the file on the stick and plays without problem. I don't know what version of the dashboard I have. Can't check now, getting ready for work.



Rev.
Rev2010 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:33 AM.