Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 18, 2009, 2:12 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Default Hd2000 remote

Hello,
I was wondering if any might have an answer to why the power button on my remote for the xacti hd2000 does not work it is a 3 day old camera, every other function on the remote works fine.
dollarz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 18, 2009, 3:19 PM   #2
Senior Member
 
nitti48's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Buffalo NY
Posts: 116
Default

Does it have a Cradle that you use with it..The power button might only work with it in the cradle..I think my hd1010 only works like that
nitti48 is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2009, 9:10 PM   #3
Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 57
Default

nitti48 is right. The power button on the HD2000 remote only works with the camcorder sitting in the cradle with AC power on. It is non-functional otherwise.

Last edited by ronaldkwok; Oct 18, 2009 at 9:12 PM. Reason: for clarity
ronaldkwok is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2009, 9:39 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Default

Hello,
thanks guys
Your absolutely right it only works when in the cradle...shame, would be nice if it worked while on my tripod.
dollarz is offline   Reply With Quote
Old Oct 18, 2009, 10:39 PM   #5
Senior Member
 
nitti48's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Buffalo NY
Posts: 116
Default

Holy Cow,I finally got something right...glad i could finally help
nitti48 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:15 PM.