Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Feb 13, 2010, 2:08 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Default Cam does not hold enough footage

I have a Xacti CG6, and it's was working fine until recently. Today I powered it up, and it does not HOLD alot of footage when recording. After 2 minutes the memory is full, and I have to download the images/footage to my computer before taping more.

Very frustrating, what is causing this.

-Sharmaine
BellaLadonna is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Feb 13, 2010, 4:26 PM   #2
Senior Member
 
Join Date: Mar 2008
Location: Helsinki, FINLAND
Posts: 157
Default

Try to format your memory card or try other card.
Quenaelin is offline   Reply With Quote
Old Feb 16, 2010, 10:55 AM   #3
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2,084
Default

As Quenaelin says, it sounds like a corrupt or bad memory card. Let's hope that is the case.
rgvcam is offline   Reply With Quote
Old Feb 24, 2010, 7:39 PM   #4
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,092
Default

insert card into device, format sdcard, and reshoot!

WHen ever you eject an sd card from a pc or a device, make sure it is either off or you eject it through the software before you actually pull the card out. You can corrupt the sd card in this manner of no sd card care.
Cresho is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:36 AM.