Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sanyo

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jan 16, 2006, 6:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default

Has any one tried slave flash with VPC C6???

If so which one?
deal2live is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jan 24, 2006, 3:45 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 12
Default

Thanks, I will reply to my own question!

I have the DF200 slave flash which is powerful.

It works with the sanyo vpc-c6 for certain.

You have to fiddle around with the exposure compansation.
deal2live is offline   Reply With Quote
Old Feb 8, 2006, 10:44 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 10
Default

how is this mounted?
NotoriousBGC is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:38 PM.