Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   Sony (https://forums.steves-digicams.com/sony-34/)
-   -   Sony W-1 broken ? Lens won't retract !! (https://forums.steves-digicams.com/sony-34/sony-w-1-broken-lens-wont-retract-37627/)

lee911 Nov 10, 2004 6:53 PM

Hello Everyone,

I recently dropped the w-1 on the ground while it was on. So the lens hit the floor first. After I picked it up seems like the camera still work, it could upload and play on the LCD screen. But there is a blinkingicon on the LCD , after its been dropped. Can somebody help me reset that ?

I tried to press that reset switch on the bottom, but the icon still shows. Any help would be appreciated. Thanks !!



CyberShotNut Nov 11, 2004 12:44 AM

Blinking icon? What is the icon? Does it say "Turn the power off and on again"?

lee911 Nov 11, 2004 1:03 AM

There is ablinking message" E:61:00" on the top right side. Anybody experience this ?

CVonV Nov 11, 2004 7:31 AM

lee911 wrote:
Quote:

There is a blinking message " E:61:00" on the top right side. Anybody experience this ?
Page 108 in the manual states:

"Cause: A camera malfunction that you cannot reverse has occured."

"Countermeasure: Press the RESET button (page 96) located on the bottom of the camera, then turn the power on again."

obviously you've already done that. I say the camera is gone.

Z_oc Nov 11, 2004 10:06 AM

My first DSC W1 had teh same proble - only thing is I didn't drop it or anything....

Had it sent to a Sony service centre - worked Ok after repair.




All times are GMT -5. The time now is 6:36 PM.