Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 7, 2007, 2:38 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 21
Default

I am having some issues using my remote control. The manual is somewaht vague.

Any suggestions.

Thanks:G
Sunbeam35 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 7, 2007, 3:41 PM   #2
Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 82
Default

What kind of issues?
CB401 is offline   Reply With Quote
Old Jun 7, 2007, 8:16 PM   #3
Senior Member
 
nickphoto123's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1,356
Default

My remote works from the front, back and below toward the front.

I developed an easy method to do this.

What issues are you having??
nickphoto123 is offline   Reply With Quote
Old Jun 13, 2007, 10:25 PM   #4
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Default

Is the sony remote control for the H-9 infrared or RF ?

pach is offline   Reply With Quote
Old Jun 20, 2007, 2:29 AM   #5
Junior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 27
Default

It's infrared... you can tell by the diode sticking out at the front and also by the fact that the camera has an IR sensor
muddyfox is offline   Reply With Quote
Old Jun 21, 2007, 11:53 AM   #6
Junior Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 21
Default

Thanks all for the input, I think I have got it figured out.
The distance is less than I had anticipated but otherwise ok.

Sunbeam35 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:42 AM.