Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 29, 2008, 2:55 PM   #1
Junior Member
 
smaaz's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

hello i just bought sony h-10 after searching and reviewing alot btw tz5 sx100 and h-10 as i have two other sony aswell (N1 and t200) no doubt h-10 is a great camera but i am having a problem my cam get heated from the right side of the lcd (marked below) its very annoying when holding it in the right hand. i live in pakistan and here there is no such thing as returning the camera to get a new one onceu buy its urs so plztell me if some one else having this prob if no thn what should i doto counter this ?? one more thing why there is no date stamp option i have it in mydsc-N1 ???
Attached Images
 
smaaz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 31, 2008, 5:48 AM   #2
Junior Member
 
smaaz's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

i would really like someone to reply please ....
smaaz is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2008, 4:26 AM   #3
Member
 
justaman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 66
Default

Well I have H10, but no idea for resolving your problem...

justaman is offline   Reply With Quote
Old Sep 2, 2008, 12:00 PM   #4
Junior Member
 
smaaz's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

yesterday i took 200 shots with my cam it works fine but heats from the right side of the screen like some mobile phones when talking.....i think i should consult sony thanks anyways
smaaz is offline   Reply With Quote
Old Sep 3, 2008, 7:53 AM   #5
Senior Member
 
Cyberf828's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 659
Default

I would call Sony, I know mine is not a H10 but my H5 never even got warm and I can take alot of photos in a day when its mounted to my motorcycle.
Cyberf828 is offline   Reply With Quote
Old Sep 3, 2008, 1:21 PM   #6
Junior Member
 
smaaz's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

i called the sony service center here and the said bring the camera we will open it and see what is the problem....i am sorry i am not going to do this.
smaaz is offline   Reply With Quote
Old Sep 3, 2008, 2:56 PM   #7
Member
 
justaman's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 66
Default

Why not?
justaman is offline   Reply With Quote
Old Sep 4, 2008, 1:31 PM   #8
Junior Member
 
smaaz's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 9
Default

my camera comes with a 1 year repair warranty (not replacement) and it works fine just gets warm a bit from the side so ill consult thm if there is any major issue. and i just cant see my brand new camera get literally operated :sad:
smaaz is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:34 AM.