Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Nov 19, 2008, 3:25 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

I have a problem started today with my DSC H3. The flash is enabled as flash on and showing on the display screen - when I take a shot it pops open but does not flash. I have not changed any settings and am just in normal camera mode.
annier is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Nov 28, 2008, 12:02 PM   #2
Senior Member
 
mtclimber's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Oregon, USA
Posts: 18,143
Default

annier-

If by normal you mean the "P" for programed auto mode, then flash should indeed flash. However, there are other modes that can be selected where the flash will not flash.

Sarah Joyce
mtclimber is offline   Reply With Quote
Old Nov 28, 2008, 1:18 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Default

Yes it was on normal mode not one of the modes where flash doesn't work - It has gone back to Sony now and I have had a txt saying I should get it back within 5 days - last time it had a fault (power button not working) it took over 2weeks to come back! I love the camera but it has had 2 faults in under 12 months which has not happened in any other Sony camera I have had.
annier is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:08 AM.