Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Oct 27, 2010, 9:27 PM   #1
Member
 
dterry927's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Columbus, Ohio
Posts: 89
Default Action Shots

Hello this is my first post and I hoping to get some help. I have a sony alpha 300, I have a 15-70mm 3.5-5.6f/stop and a 75-300 4.5-5.6 lenses and when every I try to take any picture without the flash they all come out blurry if theres any action shots. if I use the flash its usually to dark no matter how much light is in the room. if someone can tell me how to fix this problem that would be great. I would so love to enjoy this camera but right now its a royal pain.


Please help
Dave
dterry927 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Oct 27, 2010, 9:29 PM   #2
Member
 
dterry927's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Columbus, Ohio
Posts: 89
Default

sorry everyone I realize this is the wrong thread to post in this room
dterry927 is offline   Reply With Quote
Old Oct 30, 2010, 10:58 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Location: Irvine, CA
Posts: 750
Default

Neither of the lens your using are going to serve you well indoors.
You will need something with a 2.8 aperature and even then a high (800) or more ISO will be needed.
It is not the fault of the camera.
__________________
A77, 28-75mm f/2.8, 16-50mm f2.8, 18-250mm f3.5, 70-300mm f4.5G SSM
Flying Fossil is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 8:51 PM.