Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 16, 2006, 6:28 AM   #51
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Default

about the file you uploaded :

When i open the csl_en.exe a white screen came and it stuck, then i HAve to close it. I than ran start.swf and it loaded but when i select the camera series i have a new screen opens with the tutorial and there is A menu in the bottom but it doesnt run anything and theres no voice coming.

now upload the full tutorial .... thats 116MB
sukku1 is offline   Reply With Quote
Old Aug 16, 2006, 7:48 AM   #52
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 8
Default

http://www.megaupload.com/?d=AFRQQ5CC



That is the full 116MB program. The 2.3 MB one in my first post plays just fine (for me). After it opens you click on the camera series letter and then you get the demonstration.



Is this what every one is looking for?


twins4life is offline   Reply With Quote
Old Aug 16, 2006, 7:57 AM   #53
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Default

yes
sukku1 is offline   Reply With Quote
Old Aug 16, 2006, 8:10 AM   #54
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 8
Default

So that worked ok?
twins4life is offline   Reply With Quote
Old Aug 16, 2006, 11:38 AM   #55
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 6
Default

yes, it worked great
sukku1 is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 7:36 AM.