Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 8, 2004, 3:54 AM   #1
yun
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1
Default

i dont know if this is just me or does it happen to all T1s. occasionally, weird balls of blurry lights appear on images at random places. sometimes its just one or two but also at other times, the whole image is just loaded with these light things, destroying the entire image.

at first i thought it was just my camera but apparently, the same thing happened to my friend. this is a really big problem coz i never know which image would appear next with these lights in the face or even worse, all over it.

http://img.photobucket.com/albums/v4...a/DSC00577.jpg

notice the round i dunno what thing in the middle of the girl in black jacket. this is just one of the images. others, the whole picture is covered with it. does it happen to all T1s?
yun is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 8, 2004, 4:14 AM   #2
Junior Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 8
Default

Google "Dust Motes". It's a common problem.
RicKaysen is offline   Reply With Quote
Old Dec 13, 2004, 3:47 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2
Default

I have the same problem with the T1 - I ws not able to view your photo link - but I am sure its the same whitish spots you are referring to, that appear in no particular fashion.

Have you been able to find a solution?
anshusraja is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 2:07 PM.