Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jul 7, 2005, 1:48 AM   #1
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Here are a few shots I just took with several different cameras. Every camera was set at its largest aperture, auto white balance,ISO200 and 1/30th of a second shutter speed. The room was lit by two 60W incandescent bulbs. There has been no modification to any of the pictures except resizing them to 1024x768.

First, here is the W7:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jul 7, 2005, 1:49 AM   #2
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the P200
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:49 AM   #3
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the P100:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:50 AM   #4
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the P93:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:50 AM   #5
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the P51:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:50 AM   #6
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the V3:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:51 AM   #7
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next, here is the H1:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:52 AM   #8
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Next is the winner! F717:
Attached Images
 
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 1:58 AM   #9
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 59
Default

I think the P51 has the T7's flash
Frangible is offline   Reply With Quote
Old Jul 7, 2005, 2:06 AM   #10
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

There was no flash used for any of these pictures, the P51 resulted in a dark picture because the maximum aperture is f3.8.
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 5:09 AM.