Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 14, 2005, 7:34 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Default

Hi!

I got my Sony H1 last week and I like it alot.
I just got one problem, when i take Multi-burst images I get a "glow" effect on objects that are brighterthan the rest of the image (see link). The same effect are visible in the the display when I take regular photos but not on the image itself.

Is this normal behavior or is there something wrong with the camera or is it me?

http://tinyurl.com/af7uk
DaMart is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 17, 2005, 11:40 AM   #2
Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 93
Default

Hi damart,

the photo looks to have sun glare. And thepurple fringing issue with this camera. I don't know what setting may help this but flash sync may offset this. I'm not sure.
qball is offline   Reply With Quote
Old Sep 5, 2005, 2:45 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1
Default

I also noticed that, vejam the picture that myself... what will be? looks a purple one in the picture. ...

http://www.dreamlab.com.br/dsc00185.jpg
karuta is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 3:37 PM.