Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Aug 27, 2005, 3:31 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default

This camera just quit, like it blew a fuse.

the battery works in other cameras and power supply
also worked on other cameras, no latches or visible parts are broken it is actually in very good shape

any idea what the problem might be?
rinabella1 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Aug 27, 2005, 11:29 PM   #2
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Sounds like a fuse to me. There should be a sticker on the circuit board showing you the location of the fuses. Make sure you first discharge the flash capacitor before you get a nice zap!:idea:
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Aug 28, 2005, 1:17 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default

thanks any idea how much it would cost to fix myself ? i fear asking how much a shop would charge!
rinabella1 is offline   Reply With Quote
Old Aug 28, 2005, 2:01 PM   #4
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

Sony charges US$2 each for them. Sony part number 157640611.
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Aug 28, 2005, 2:07 PM   #5
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 11
Default

could you give me a guide on how to fix, would really appreciate it, tried to check online couldn't find much
rinabella1 is offline   Reply With Quote
Old Aug 29, 2005, 10:13 AM   #6
Member
 
microfreak's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 37
Default

Go to http://www.mavican.org and ast Timd, maybe he can help you better, he's a technician and seems to know a lot about Sony cameras from what I've read in the forums.
microfreak is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 6:19 AM.