Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 8, 2002, 11:43 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 1
Default MVC-CD300 Flash problem

The flash on my MVC-CD300 has stopped working. I have gone through the troubleshooting - nothing seems to work. Has anyone else had this problem?

It is still under warranty. However, the Sony website tells me that I will be charged $139.00 for "service", the warranty only covers parts. Am I going about this the wrong way? Should I take it back to the place I bought it from? It has been 11 months.

Any advice would be appreciated.
rollie is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 16, 2002, 1:48 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 2
Default

If you bought the camera with a credit card try to find out if the credit card's warranty is working...
therese is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Canon S2 S3 zoom flash attachment ArizonaVideo Canon 6 Sep 1, 2008 4:42 AM
Digital Flash Slave Triggers!!! Peacekeeper Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless 5 Aug 24, 2007 5:44 PM
flash pwithem Pentax / Samsung dSLR, K Mount Mirrorless 12 May 19, 2007 12:53 AM
Flash Interface MFI-2 Repost KCan Flash (External) 22 Jun 18, 2006 10:47 AM
A80 PowerShot Auto Flash Problem badjac Canon 2 Dec 23, 2003 12:17 PM


All times are GMT -5. The time now is 9:34 PM.