Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 4, 2006, 11:27 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

God damn i hate this sony camera!!!

i have PC andi run XP SP2

Why is not working when i connect it through USB? one day it works the other day it does not, i even downloaded drive for it, it still wont work so i can transfer the pics to my pc...


I was all over google searching for answer and nothing..

My firiend has Sony DSC-T1 and my neighbor has DSC-T33... its the same thing happens...when i connect to my pc...one time it works, and next time it won't work...


and on the side of my monitor i have place for the memory stick, i put the memory stick in there and it still not working!!! but it was working yesterday...i dont know what the deal with this...and it only works when my computer has been shut down for many hours, and i connect it back and first thing i try is to see if it will connect, sometimes it does and sometimes it does not



I just today got back from vacation, i turn on the computer, i connnect the camera...and nope..wont work, but i bet it will work 2morrow monring..

I ma seriously tired of this bullshit sony cameras, please if somone can help me???




Mayis is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 4, 2006, 11:36 PM   #2
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

When i reformat my pc, its all clean, i connect the camera, i turn it on...its on USB mode normal

So on the side wondow pops up, and says "Found new Hardware"

then its says "Sony DSC"

and it stays like that........one time i let it be like that for more then 20 minutes..i got pisssed and turned off the camera, and when i did this, then a wondow poped up on the side and said..."your new hardwar might not work properly" ... i mean what the hell????????????
Mayis is offline   Reply With Quote
Old Jun 4, 2006, 11:49 PM   #3
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 148
Default

I do not know whether I should have to try to help.
You seem to not willing to listen to anybody.
Well, I suggest you have memory stick, havn't you?
Do you have memory reader? If not, buy one that takes MS.
Try to use it for now.
We will see what is next
s_grins is offline   Reply With Quote
Old Jun 5, 2006, 12:02 AM   #4
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

s_grins wrote:
Quote:
I do not know whether I should have to try to help.
You seem to not willing to listen to anybody.
Well, I suggest you have memory stick, havn't you?
Do you have memory reader? If not, buy one that takes MS.
Try to use it for now.
We will see what is next

What you mean i am not willing to listen to anybody?? I need help...

Of course it has amemory stick....Sony Memory Stick Pro 512MB MagicGate...and what does MS mean?

I mean i have Dell 2405FPW monitor, on its side it has 9in1 memory card reader place, and as i said, sometimes it works but most of the time it won't work...

I just placed the memory stick on the reader, ( usually when it works, it opens up the folder right away...) but today it does not feel like working, so i manually click on MyComputer...and it shows flashlight going around and it wont even open up MyComputer

Mayis is offline   Reply With Quote
Old Jun 6, 2006, 8:50 AM   #5
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 148
Default

Well, since you have problem with reading from MS, it could be problem with MS, not with camera.


Try to use different computer and different reader. It will help you to allocate problem.
Secondly, there are lots of fake memory cards, especially bought on ebay.
I hope you have genuine memory stick
Thirdly, on SONY support website check out MS/camera compatibility chart.

See you on 6/07/06
s_grins is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 9:19 AM.