Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 6, 2006, 3:04 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default

I've had this camera about 3 years now. Recently its developed a problem where the picture on the screen starts to shake as if the camera is being jecked up and down, even though the camera is still. Theres also some red discoloration of the picture. It only happens for a few seconds for about every hour of use. Rest of the time its fine. I don't think its an LCD problem because you can see it in images when loaded on the computer too.

If I take it to the repair shop they'll charge just to look at it. So, is it fixable or do I need a new camera?
Attached Images
 
Bertiz is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 6, 2006, 8:18 PM   #2
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

It's a bad CCD. Take a look at the first topic in the Sony forum. Sony will fix it for free...
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jun 11, 2006, 7:32 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Default

Thanks. I'm going to try calling Sony.
Bertiz is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 4:27 PM.