Go Back   Steve's Digicams Forums > Digital Cameras (Point and Shoot) > Sony

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Jun 20, 2006, 7:01 PM   #1
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

In the DSC-P200 review here (http://www.steves-digicams.com/2005_.../p200_pg2.html ) the Cyber-shot Station is once referred to as the CSS-PHA and later as CSS-PHB, but even then the photo is of the CSS-PHA.

To my understanding it should be the CSS-PHB. Can anyone confirm that the P200 does not fit the CSS-PHA?

Is it just a physical fit issue, or did they actually change anything about the wires?

I saw the multi-connector cable for sale someplace with an extra power in - does anybody know what's that for? why not just connect the regular power cable directly to the camera and go through this wire?

Ibasically wish to understand what would fit this camera.

Thanks in advance for anyinfo!!!
lllll is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Jun 21, 2006, 2:04 AM   #2
Senior Member
 
CyberShotNut's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 673
Default

The PHA is for the P100/P150 and the PHB is for the P200. The connectors are the same, but they are in a different place on the dock. The P100/P150 will not fit on the PHB and the P200 will not fit on the PHA.
CyberShotNut is offline   Reply With Quote
Old Jun 21, 2006, 2:29 AM   #3
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 3
Default

Thanks!

Someone should alert them about the mistake in the review. I've found no way...
lllll is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:21 AM.