Go Back   Steve's Digicams Forums > Digicam Help > Studio Lighting, Flash & Other

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old Dec 23, 2006, 11:06 AM   #1
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
Default

I know there have been a couple of posts regarding the Sony Alpha and lack of a pc connection.

Has anyone yet come up with the definitive solution? Is an adapter the way to go or should I just get the Wein peanut slaves which ignore the pre-flash from the on camera flash?

I am really hoping to find an answer here. Thank you very much,

Bob
aka jzzmusician
jzzmusician is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Old Dec 23, 2006, 12:11 PM   #2
Guest
 
Posts: n/a
Default

Look 2 posts down from this one.....
  Reply With Quote
Old Dec 23, 2006, 5:00 PM   #3
Junior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 8
Default

Thanks a bunch. I ordered two of the adapters from Ebay, and went ahead and also ordered the "digital" slave adapter from B&H.

This forum is a lifesaver.

Thanks again,

bob
aka jzzmusician
jzzmusician is offline   Reply With Quote
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 1:20 PM.