Steve's Digicams Forums

Steve's Digicams Forums (https://forums.steves-digicams.com/)
-   Toshiba (https://forums.steves-digicams.com/toshiba-35/)
-   -   [Recovered Thread: 62481] (https://forums.steves-digicams.com/toshiba-35/%5Brecovered-thread-62481%5D-60787/)

digitalfrustrations Jul 10, 2005 10:33 AM

:evil:I have pictures of my 2 year old's birthday party that I cannot upload on my computer. While I am taking pictures something weird will happen...a strange beep and then the camera will shut off.

When I go to view my pictures on the camera, as I flip through, one of them will be nothing but a black screen with a big blue square. There is nothing in the manual regarding this problem. When I attempt to upload the pictures to my computer, it says there is an "error uploading images" and will only upload those pictures that were taken BEFORE the blue screen appeared????????

This has happenedtwice before and the tech that I spoke with didn't know what I was talking about and said it sounded like the memory card was bad. So, I replaced the memory card and STILL havethe same problem. Iam planning on getting a new camera since mineSUCKS....but, in the meantime, I REALLY WANT THOSE PICTURES!!! Has anyone experienced this and if so...PLEASE HELP.

PS

TOSHIBA SUCKS

lucky2505 Jul 11, 2005 1:19 AM

Most people end up buying a card reader. They are pretty cheap now. You can buy a Sandisk 8-in-1 on ebay for $15-20 including shipping.


All times are GMT -5. The time now is 5:42 PM.